Leveringsmåte

Varene sendes normalt som pakke i postkassen. Avhengig av størrelsen vil du enten få den hjem i postkassen, eller du må hente den på postkontoret.

 

Fri frakt

Ved fri frakt sendes den som pakke i postkassen.

 

Hente selv

Du kan velge å hente varene dine selv på vårt lager. Det må da avtales dag og tidspunkt for henting. Varene må hentes innen 14 dager, ellers anses varene som ikke hentet.

 

Hvis pakken ikke kommer

Postgang tar normalt ikke mer enn 1-4 dager, avhengig av hvor i landet man bor. Hvis pakken ikke kommer innen rimelig tid, kan det være at pakken har blitt borte under postgang. Tim og Tia erstatter pakker der dette skjer, men ikke før det har gått 14 dager siden pakken ble sendt, da det alltid er en sjans for at den vil dukke opp igjen eller at den har blitt sendt i retur.

Hvis du opplever at pakken ikke har kommet, må du si ifra til oss på epost innen det har gått 14 dager fra du fikk beskjed om at pakken er sendt.

Etter dette har ikke Tim og Tia noe erstatningsansvar.

 

Korrekt adresse

Kunden har selv ansvar for at navn, adresse og/eller leverinssted som oppgis er korrekt. Tim og Tia erstatter ikke pakker som er kommet bort pga feil i adressen eller leveringsadresse.

 

Leveringstid

Leveringstid er ca 3-5 virkedager, pluss postgang, avhengig av hvor i landet man bor. Ved avvik fra dette, for eksempel i hektiske perioder, vil du få beskjed per epost.


Du har to ukers frist til å hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Gebyr og frakt vil tilkomme.

 

kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .